luni, 28 noiembrie 2011

LA VÂRŞEŢ SPECTACOL EXTRAORDINAR AL ANSAMBLULUI ARTISTIC PROFESIONIST ”DOINA GORJULUI”

Concertul Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" a fost organizat de Ambasada României la Belgrad, Comuna Vârşeţ - Departamentul pentru Minorităţi şi Culte şi Consulatul General al României la Vârşeţ, cu prilejul Zilei Naționale a României, acest spectacol fiind doar începutul manifestărilor culturale care vor derula pâna în ziua Ajunului.
Concertul a fost sprijinit de sponsorul principal, domnul Iulian Dragunoiu, directorul general al Firmei de Construcţii "Dimar" din Bucureşti. Pentru vizitatorii Teatrului ”Sterija”, dar și pentru telespectatorii postului de televiziune ”Victoria”, era  o seară de spirit și sentiment românesc, asistând la un concert de excepţie, care valorifică în primul rând uriaşul potenţial artistic al Olteniei, şi în mod special, al Judeţului Gorj, zonă renumită pentru autenticitatea şi forţa creatoare a oamenilor acestor locuri.
Numerosului public şi artiştilor de pe scenă s-au adresat cu cuvinte alese  consulul general al României la Vârşeţ, Alexandru Mureşan, membru în Executivul Comunal, Nicolae Moise, responsabil pentru Minorităţi şi Culte, şi Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului, urând totodată tuturor celor prezenţi sărbători de iarnă fericite şi îmbelşugate.
La această seară de suflet și-au făcut prezența, în calitate de oaspeți, președintele Comunității Românilor din Serbia, Stevan Mihailov, vicepreședinții CRS Dorinel Stan și Marin Gașpăr precum şi secretarul Liviu Stamin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu